Website laten maken?

Het hebben van een sterke online aanwezigheid is cruciaal in de moderne zakelijke wereld. Of je nu een kleine ondernemer, zelfstandige, of eigenaar van een KMO bent, een professioneel ontworpen website kan een wereld van verschil maken voor je bedrijf. Bij Web Tomorrow begrijpen we dit als geen ander. Wij specialiseren ons in het creëren van gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en hoog-functionele websites in WordPress, en dat voor slechts €699.

Waarom een website laten maken door Web Tomorrow?

Professionaliteit en Expertise 

Bij Web Tomorrow werken we met een team van ervaren webdesigners en developers die de ins en outs van WordPress door en door kennen. We weten wat er nodig is om een website niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook functioneel en SEO-geoptimaliseerd. Onze websites zijn ontworpen om je bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen en je online aanwezigheid te vergroten.

Betaalbaarheid

Een professionele website hoeft niet duur te zijn. Voor slechts €699 bieden wij een complete, op maat gemaakte WordPress-website die voldoet aan al je wensen en eisen. We geloven dat elke ondernemer recht heeft op een professionele website zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze websites zijn niet alleen mooi en functioneel, maar ook eenvoudig te beheren. Zelfs zonder technische kennis kun je gemakkelijk content aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen of foto’s uploaden. We voorzien je van een gebruiksvriendelijke back-end interface en geven je de nodige training om zelf aan de slag te kunnen.

Het proces van een website laten maken

Het laten maken van een website is een belangrijke stap, en wij begeleiden je van begin tot eind.
Ons proces is helder en gestructureerd, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen en behoeften in kaart. Wat voor soort website heb je nodig? Welke functies en features zijn belangrijk? Wie is je doelgroep? Dit zijn vragen die we samen met jou zullen beantwoorden.

Op basis van het voorstel maken we een eerste ontwerp van de website. Dit ontwerp wordt met jou besproken en waar nodig aangepast. Jouw feedback is cruciaal in deze fase om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze developers aan de slag met de technische ontwikkeling van de website. We zorgen ervoor dat alle nodige functionaliteiten worden geïntegreerd en dat de website soepel en snel werkt.

4. Oplevering en Training

Na de ontwikkeling wordt de website aan jou opgeleverd. We geven je een uitgebreide training over hoe je de website kunt beheren en updaten. Onze gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kunt, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt.

Na de oplevering en training is het tijd om je website live te zetten. We begeleiden je bij de lancering en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Ook na de lancering blijven we beschikbaar voor support en onderhoud.

Wat mag je verwachten van een website door Web Tomorrow?

Op maat gemaakt

Elke website die we ontwerpen is op maat gemaakt. We starten vanaf één van onze standaard templates, en werken dit verder uit naar een design dat perfect aansluit bij je merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen. We houden rekening met je huisstijl, kleuren, logo en andere branding-elementen.

Responsief design

In een wereld waar steeds meer mensen mobiele apparaten gebruiken om websites te bezoeken, is een responsief design essentieel. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor alle schermformaten, van desktops tot smartphones en tablets. Dit zorgt ervoor dat je website er altijd goed uitziet en perfect functioneert, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

SEO-Optimalisatie

Een mooie website is niets waard als niemand hem kan vinden. Daarom zorgen we ervoor dat je website SEO-geoptimaliseerd is, zodat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. We gebruiken de beste praktijken voor on-page SEO, inclusief het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen, URL’s en meer.

Klantgericht en Resultaatgericht

Bij Web Tomorrow draait alles om jouw succes. We streven ernaar om websites te ontwikkelen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook resultaatgericht. Onze websites zijn ontworpen om je te helpen je bedrijfsdoelen te bereiken, of dat nu meer verkoop, meer leads, of een betere merkbekendheid is.

Voorbeelden uit onze portfolio

Bij Web Tomorrow zijn we trots op de diverse projecten die we al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons werk, die laten zien wat er mogelijk is met een professionele WordPress-website.

Wat onze klanten zeggen

Bij Web Tomorrow zijn we trots op de diverse projecten die we al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons werk, die laten zien wat er mogelijk is met een professionele WordPress-website.

Elly

"Super tevreden van mijn nieuwe webshop! In de eerste maand meer verkopen dan de afgelopen 2 jaar. "

Elke

"Ze hebben perfect de website uitgewerkt die ik in mijn hoofd had. "

Bert

"Zeer tevreden van de resultaten tot nu toe. "

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Om je beter te helpen, hebben we enkele veelgestelde vragen over het laten maken van een website op een rijtje gezet

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De doorlooptijd voor een website project varieert meestal tussen de 3 en 8 weken, afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van jouw project.

Wordt mijn website mobielvriendelijk?

Ja, alle websites die door Web Tomorrow worden gemaakt, zijn volledig responsief. Dit betekent dat ze goed functioneren en er geweldig uitzien op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Kan ik zelf inhoud aan mijn website toevoegen of wijzigen?

Absoluut. We leveren je een gebruiksvriendelijke back-end waar je gemakkelijk inhoud kunt toevoegen en wijzigen. Je krijgt ook een training om vertrouwd te raken met de interface.

Bieden jullie ook webhosting aan?

Ja, onze betrouwbare webhostingdiensten zit in deze prijs inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat je website snel, veilig en altijd online is.

Wat als ik na de oplevering nog vragen heb of hulp nodig heb?

Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, technische problemen of algemene vragen, wij bieden doorlopende support om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal functioneert.

Start Vandaag Nog!

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Laat Web Tomorrow jouw partner zijn voor een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke WordPress-website. Of je nu een geheel nieuwe website nodig hebt of je huidige website wilt laten vernieuwen, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Laten we Samenwerken aan Jouw Succes!

Bij Web Tomorrow geloven we dat je bedrijf het beste verdient. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het realiseren van een website die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook echt resultaten oplevert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je online doelen te bereiken.