Webshop laten maken?

In de huidige digitale tijd is een aantrekkelijke en functionele webshop onmisbaar voor elk bedrijf dat producten of diensten online wil verkopen. Bij Web Tomorrow weten we hoe belangrijk het is om een webshop te hebben die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gemakkelijk te gebruiken en effectief converteert. Wij bieden hoogstaande, gebruiksvriendelijke en betaalbare webshops gebouwd in WordPress, met integratie van WooCommerce. Voor slechts €1599 kun je jouw online winkel beginnen en je bereik vergroten.

Waarom een webshop laten maken door Web Tomorrow?

Professionaliteit en expertise 

Ons team van ervaren webdesigners en developers heeft uitgebreide kennis en ervaring in het creëren van webshops. We combineren design en functionaliteit om een platform te bieden dat zowel jouw klanten als zoekmachines aantrekkelijk vinden. Onze webshops zijn gebouwd om jouw producten optimaal te presenteren en verkoop te stimuleren.

Betaalbaarheid

Bij Web Tomorrow geloven we dat elke ondernemer toegang moet hebben tot een professionele webshop zonder er een fortuin aan uit te geven. Voor een vaste prijs van €1299 krijg je een complete, op maat gemaakte webshop die alle noodzakelijke functies bevat om succesvol online te verkopen.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze webshops zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je hebt geen technische achtergrond nodig om je webshop te beheren. Dankzij de gebruiksvriendelijke WooCommerce-plug-in kun je eenvoudig producten toevoegen, bestellingen beheren en betalingen verwerken. Wij zorgen ook voor een gedetailleerde training zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt.

Lorem ipsum doler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore m

orem ipsum doler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore m

Waarom een webshop laten maken?

In een tijd waarin online winkelen steeds meer aan populariteit wint, is het hebben van een professionele webshop essentieel voor elk bedrijf dat producten of diensten aanbiedt. Het laten maken van een webshop door Web Tomorrow biedt talloze voordelen die je bedrijf helpen groeien en succes boeken in de digitale wereld. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om een webshop te laten maken:

Bereik een Breder Publiek 

Met een webshop kun je klanten over de hele wereld bereiken, ongeacht hun locatie. Dit breidt je potentiële klantengroep enorm uit en biedt je de kans om markten te betreden die voorheen onbereikbaar waren. Een fysieke winkel is beperkt door geografische grenzen, maar een online winkel heeft dat probleem niet.

24/7 Beschikbaarheid

Een webshop is altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat klanten op elk moment van de dag of nacht bij jou kunnen winkelen, wat de kans op verkopen aanzienlijk vergroot. Je bedrijf draait in feite non-stop, zonder dat je extra personeelskosten hoeft te maken.

Lagere Overheadkosten

Het runnen van een fysieke winkel brengt veel operationele kosten met zich mee, zoals huur, nutsvoorzieningen, en personeelskosten. Een webshop kan vaak tegen veel lagere kosten worden beheerd. Dit maakt het niet alleen betaalbaarder om te starten, maar ook winstgevender op de lange termijn.

Verbeterde Klantinzichten

Met een webshop kun je waardevolle data verzamelen over het gedrag en de voorkeuren van je klanten. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om je marketingstrategie te verfijnen, voorraden beter te beheren, en gepersonaliseerde winkelervaringen te creëren. Dit helpt je om betere zakelijke beslissingen te nemen en de klanttevredenheid te verhogen.

Grotere Marketingmogelijkheden

Een webshop biedt tal van digitale marketingmogelijkheden, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media marketing, e-mailmarketing en betaalde advertenties. Dit helpt je om je merk bekend te maken, je doelgroep effectief te bereiken, en je verkoop te verhogen. Daarnaast kun je eenvoudig promoties, kortingen, en speciale aanbiedingen implementeren om klanten aan te trekken en te behouden.

Toekomstbestendig

De trend van online winkelen blijft groeien, en deze trend zal naar verwachting niet snel afnemen. Door nu te investeren in een professionele webshop, bereid je jouw bedrijf voor op de toekomst en zorg je ervoor dat je kunt blijven inspelen op veranderende consumententrends en -gedragingen.

Het proces van een webshop laten maken

Het laten maken van een webshop is een belangrijke stap voor jouw onderneming. Bij Web Tomorrow begeleiden we je bij elke stap van het proces. Ons gestructureerde en transparante proces zorgt ervoor dat je altijd weet wat je kunt verwachten:

In een eerste gesprek luisteren we naar jouw doelstellingen en wensen. Wat voor soort producten wil je verkopen? Heb je specifieke functies nodig zoals een zwangerschapskalender of voorraadbeheer? Wie is je doelgroep en welke stijl zoek je voor je webshop? Dit gesprek helpt ons om jouw visie helder te krijgen.

Op basis van het voorstel maken we een eerste ontwerp van de webshop. Dit omvat de lay-out, kleuren, typografie en algemene look and feel. We bespreken dit ontwerp met jou en passen het aan op basis van jouw feedback zodat het perfect aansluit bij jouw merk en wensen.

Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd, beginnen we met de technische ontwikkeling van de webshop. We integreren WooCommerce om een naadloze winkelervaring te bieden. Tijdens deze fase zorgen onze developers ervoor dat alle functies naar behoren werken, inclusief betalingssystemen, verzendopties, voorraadbeheer en klantaccounts.

Na de ontwikkeling leveren we de webshop aan jou op. We geven je een uitgebreide training over hoe je je webshop kunt beheren via de gebruiksvriendelijke WooCommerce-interface. Zo kun je eenvoudig producten toevoegen, voorraad beheren, bestellingen verwerken en analyses bekijken.

Na de oplevering en training is het tijd om je webshop live te zetten. We zorgen ervoor dat de lancering soepel verloopt en blijven beschikbaar voor ondersteuning en onderhoud. Ook na de lancering kun je altijd bij ons terecht voor vragen of technische hulp.

Op maat gemaakt design

Wij geloven dat elke webshop zijn uitstraling moet hebben. Daarom starten we van één van onze standaard templates, vandaar uit maken we een op maat gemaakte website dat perfect past bij jouw merkidentiteit. We zorgen ervoor dat de uitstraling van je webshop aansluit bij je huisstijl, inclusief logo, kleuren en typografie.

Responsief design

In de huidige tijd bezoeken veel mensen webshops via hun mobiele apparaten. Daarom zorgen we ervoor dat jouw webshop volledig responsief is en goed functioneert op alle apparaten, inclusief desktops, laptops, tablets en smartphones. Zo bied je altijd een optimale gebruikerservaring, ongeacht het gebruikte apparaat.

SEO-Optimalisatie

Een mooie webshop is niets waard als hij niet gevonden wordt. Daarom zorgen we ervoor dat jouw webshop SEO-geoptimaliseerd is. We doen dit door middel van on-page SEO-technieken zoals het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen en URL-structuren. Dit helpt jouw webshop hoger te scoren in zoekmachines zoals Google, waardoor je meer organisch verkeer aantrekt.

Integratie van belangrijke functies

Onze webshops zijn uitgerust met alle essentiële functies die je nodig hebt om succesvol online te verkopen. Dit omvat integratie van betalingssystemen zoals Bancontact en iDEAL, verzendopties, voorraadbeheer en klantaccounts. Daarnaast kunnen we extra functies toevoegen zoals kortingscodes, productrecensies en wishlist-functionaliteiten.

Voorbeelden uit onze portfolio

Wij bij Web Tomorrow zijn trots op de webshops die we voor onze klanten hebben mogen creëren. Hieronder vind je enkele van onze succesvolle projecten die laten zien wat we te bieden hebben.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Het laten maken van een webshop roept vaak vragen op. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en onze antwoorden daarop

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

De doorlooptijd van een webshop project varieert meestal tussen de 4 en 10 weken, afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen van jouw project.

Kan ik de producten en inhoud zelf beheren?

Ja, je kunt eenvoudig zelf producten toevoegen, bewerken en verwijderen via de gebruiksvriendelijke WooCommerce-interface. Daarnaast kun je ook beschrijvingen, prijzen en voorraad beheren.

Wordt mijn webshop mobielvriendelijk?

Ja, al onze webshops zijn volledig responsief. Dit betekent dat je webshop optimaal functioneert en er geweldig uitziet op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Welke betalingssystemen kunnen worden geïntegreerd?

We kunnen diverse betalingssystemen integreren, waaronder PayPal, iDEAL, creditcards en andere populaire betaalmethoden. Wij zorgen ervoor dat het betaalproces soepel en veilig verloopt.

Wat als ik na de oplevering nog hulp nodig heb?

Ook na de oplevering blijven we beschikbaar voor support en onderhoud. Als je vragen hebt, hulp nodig hebt of aanpassingen wilt, staat ons team klaar om je te ondersteunen.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs en hun tevredenheid is voor ons het ultieme doel. Hier zijn enkele testimonials van bedrijven die hun webshop door Web Tomorrow hebben laten maken

Elly

"Super tevreden van mijn nieuwe webshop! In de eerste maand meer verkopen dan de afgelopen 2 jaar. "

Elke

"Ze hebben perfect de website uitgewerkt die ik in mijn hoofd had. "

Bert

"Zeer tevreden van de resultaten tot nu toe. "

Start Vandaag Nog!

Klaar om jouw producten online te verkopen en je bereik te vergroten? Laat Web Tomorrow jouw partner zijn voor een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke webshop. Of je nu een fysiek winkelbedrijf hebt dat online wil uitbreiden of een geheel nieuwe e-commerce onderneming wilt starten, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Laten we samenwerken aan jouw online succes!

Bij Web Tomorrow geloven we dat jouw bedrijf alleen het beste verdient. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het realiseren van een webshop die niet alleen visueel aantrekkelijk en functioneel is, maar ook echt resultaten oplevert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je online doelen te bereiken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.