Website laten maken?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om jouw online aanwezigheid te versterken met een professionele website, webshop of geoptimaliseerde SEO-strategie? Dan ben je bij Web Tomorrow aan het juiste adres. Wij bieden betaalbare, kwalitatieve en op maat gemaakte oplossingen die jouw online succes garanderen. Laat ons je helpen om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken.

Bereken de prijs voor het laten maken van een website

Waarom kiezen voor Web Tomorrow?

Betaalbaarheid

Bij Web Tomorrow geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze diensten zijn ontworpen om betaalbaar te zijn zonder in te leveren op kwaliteit. Voor slechts €699 krijg je al een volledige, professioneel ontworpen WordPress-website of -webshop die aan al je wensen voldoet.

Expertise en ervaring

Ons team bestaat uit ervaren webdesigners, developers en marketeers die de nieuwste technologieën en best practices toepassen. Of je nu een nieuwe website wilt laten maken, een webshop nodig hebt of je SEO wilt verbeteren, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze oplossingen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Je hebt geen technische kennis nodig om de websites en webshops die wij maken te beheren. We bieden gebruiksvriendelijke interfaces en uitgebreide trainingen aan, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt.

Resultaatgericht

We richten ons op het leveren van resultaatgerichte oplossingen die je helpen je zakelijke doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verhogen van je online zichtbaarheid, het genereren van meer leads of het verbeteren van je conversies, wij zorgen ervoor dat onze diensten aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Website laten maken

Een professionele website is de basis van elke succesvolle online strategie. Wij maken gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites in WordPress die volledig zijn afgestemd op jouw merkidentiteit.

Webshop laten maken

Verkoop jouw producten online met een op maat gemaakte webshop. Onze WooCommerce-webshops zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook eenvoudig te beheren. Van productbeheer tot betalingsintegratie, wij hebben alles wat je nodig hebt om je e-commerce business te laten groeien.

Het proces van een website laten maken

Het laten maken van een website is een belangrijke stap, en wij begeleiden je van begin tot eind.
Ons proces is helder en gestructureerd, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen en behoeften in kaart. Wat voor soort website heb je nodig? Welke functies en features zijn belangrijk? Wie is je doelgroep? Dit zijn vragen die we samen met jou zullen beantwoorden.

Op basis van het voorstel maken we een eerste ontwerp van de website. Dit ontwerp wordt met jou besproken en waar nodig aangepast. Jouw feedback is cruciaal in deze fase om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze developers aan de slag met de technische ontwikkeling van de website. We zorgen ervoor dat alle nodige functionaliteiten worden geïntegreerd en dat de website soepel en snel werkt.

4. Oplevering en Training

Na de ontwikkeling wordt de website aan jou opgeleverd. We geven je een uitgebreide training over hoe je de website kunt beheren en updaten. Onze gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kunt, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt.

Na de oplevering en training is het tijd om je website live te zetten. We begeleiden je bij de lancering en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Ook na de lancering blijven we beschikbaar voor support en onderhoud.

Voorbeelden uit onze portfolio

Bij Web Tomorrow zijn we trots op de diverse projecten die we al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons werk, die laten zien wat er mogelijk is met een professionele WordPress-website.

Wat onze klanten zeggen

Bij Web Tomorrow zijn we trots op de diverse projecten die we al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons werk, die laten zien wat er mogelijk is met een professionele WordPress-website.

Elly

"Super tevreden van mijn nieuwe webshop! In de eerste maand meer verkopen dan de afgelopen 2 jaar. "

Elke

"Ze hebben perfect de website uitgewerkt die ik in mijn hoofd had. "

Bert

"Zeer tevreden van de resultaten tot nu toe. "

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Om je beter te helpen, hebben we enkele veelgestelde vragen over het laten maken van een website op een rijtje gezet

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De doorlooptijd voor een website project varieert meestal tussen de 3 en 8 weken, afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van jouw project.

Wordt mijn website mobielvriendelijk?

Ja, alle websites die door Web Tomorrow worden gemaakt, zijn volledig responsief. Dit betekent dat ze goed functioneren en er geweldig uitzien op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Kan ik zelf inhoud aan mijn website toevoegen of wijzigen?

Absoluut. We leveren je een gebruiksvriendelijke back-end waar je gemakkelijk inhoud kunt toevoegen en wijzigen. Je krijgt ook een training om vertrouwd te raken met de interface.

Bieden jullie ook webhosting aan?

Ja, onze betrouwbare webhostingdiensten zit in deze prijs inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat je website snel, veilig en altijd online is.

Wat als ik na de oplevering nog vragen heb of hulp nodig heb?

Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, technische problemen of algemene vragen, wij bieden doorlopende support om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal functioneert.

Het perfecte pakket voor jouw behoeften

Maak jouw keuze:
Verkies je een simpele website, eentje die zegt wat je doet. En uitstraalt wie jij bent?
Of kies je voor een webshop, het tonen van jouw creaties/producten?

Per jaar*
Excl. BTW

 • Webdesign
 • Domeinnaam & hosting
 • Zelf je website beheren
 • Basis SEO optimalisaties
 • Statistieken
 • Professioneel geschreven teksten (optioneel, €250)

Per jaar*
Excl. BTW

 • Alle Business Standard functies
 • Premium SEO optimalisaties
 • E-mail marketing
 • SEO Boost
 • Professionele geschreven teksten

Per jaar*
Excl. BTW

 • Alle Business Premium functies
 • SEO en SEA
 • Maandelijkse rapportage
 • Excl. Ads budget

Per jaar*
Excl. BTW

 • Webdesign
 • Domeinnaam & hosting
 • Beheersysteem
 • Koppeling met Mollie, Stripe en/of Sendcloud.

Per jaar*
Excl. BTW

 • Alle Webshop Standard functies
 • Premium SEO
 • Email marketing

Per jaar*
Excl. BTW

 • Alle Webshop Premium functies
 • SEO en SEA
 • Maandelijkse rapportage
 • Excl. Ads budget

Het Standard, Premium en Grow pakket dient jaarlijks vernieuwt te worden. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Start Vandaag Nog!

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Laat Web Tomorrow jouw partner zijn voor een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke WordPress-website. Of je nu een geheel nieuwe website nodig hebt of je huidige website wilt laten vernieuwen, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Laten we Samenwerken aan Jouw Succes!

Bij Web Tomorrow geloven we dat je bedrijf het beste verdient. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het realiseren van een website die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook echt resultaten oplevert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je online doelen te bereiken.